Dålig uppdatering

Hej!
Hemskt ledsen för den kassa uppdateringen, har varit så trött den senaste tiden att jag inte orkat hålla på med datorn..
Spike har varit väldigt fin och dukig de senaste dagarna. Han har varit himla mjuk och härlig att rida! Underbart :) Red ut i skogen idag, det gick att galoppera! Det gillas av både han och mig! För resten av veckan så tänkte jag fortsätta rida ut i skogen och till helgen trimma inomhus.

Kommer fortsätta med listan också, men hinner inte det idag!


Kommentarer
Postat av: Therre

Hej!Jag sökte dispens för nosnät hos Lena Svensson på Ridsport Förbundet. Det kostar 300 kr att söka och det som behövs är ett vetrinärintyg på att hästen har HSS, detta år skickade jag även med en bild.

Jag fick mitt vet.intyg efter att av en slump fått diagnosen på min häst. Den vetrinär jag var i kontakt med då heter Veronica Roberts och jobbar/jobbade på Strömsholms djursjukhus, hon är expert på HSS.Maila mig gärna och berätta din historia när du upptäckte HSS på din häst, utbyta lite erfarenheter osv :) Känns alltid roligt att få komma i kontakt med andra hästägare med samma "problem".

Kontakta mig gärna igen om du har fler frågor!

2011-03-18 @ 21:10:49
URL: http://therre.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0