Återuppståndelse

Hallå!
Sämst uppdatering, i know. Men är det sommar så är det, fast vädret suger mer än det brukar göra. Har varit i Halmstad lite den senaste tiden, skönt att komma ifrån allt här hemma.. Och imorgon blir det Göteborg och shopping, AWESOME!

Spike står fortfarande på sommarbete och äter som aldrig förr. Tror aldrig jag sett honom så här tjock, haha. Men som sagt är det sommar så är det! Hårdbantning till hösten sen ;) Har ridit en hel del också, han är inne i en dålig period nu så det är inget vidare kul att sitta på honom faktiskt. Ser spöken överallt och är allmänt trotsig. Jobbigt. Fast jag och Essi har lyckats få honom riktigt fin ett par ridpass och det känns ju bra!
Nu är allt dessutom spikat och klart med flytten, den första september flyttar Spike och jag in till Tovrida Dressyrstall i Lekeryd, kommer bli kalas tror jag. Blir så mycket lättare att träna också eftersom det är hemma hos Essi. LÄNGTAR!!

Fettot hälsar! :)

Tripp, trapp, trull

Hallå!
Det var längesen jag skrev något här, men är det sommar så är det ;) Var på Sicilien förra veckan och det var helt awesome. Sol, bad, god mat och glass i mängder!
Spike har fått gå lite lugnare den här veckan, flera skogsturer och något enstaka ridpass på banan. Kommer nog fortsätta med det lugna i någon vecka till, har inte varit så peppad på ridningen det senaste, mest för att det är så jäkla mycket kryp! Mycket insekter = headshakingen blir värre!
Så här ser Spike ut numera, tjock och trött ponny :) men ack så söt!


Förresten så har Spiken fått en ny hage nu igen, vilket verkar väldigt uppskattat hos honom. Han går bredvid ett sto och ett litet hingst föl, de har blivit riktigt tajta redan. Vilket är skönt.
Här är dom, Spike, Mandrake (fölet) och Gullan.

Älskar den här bilden. "Varför stå och äta, när man kan ligga?"


RSS 2.0