GLAD!

Efter mer än ett halvår med motgångar och bara någon enstaka framgång, så kan jag äntligen säga att vi är påväg tillbaka dit vi va. Och det är så himla skönt!!!!!!!! :DD Men det är långt väg kvar, drygt en månad kvar tills nästa återbesök och då hoppas jag att han är helt bra igen!
Imorgon blir det trimning på banan med Spike och Essis Limme, superkul! :D

Dagen efter

Dagen efter den stora tragedin igår, det är idag man verkligen förstår att det har hänt. Att inte allt var en hemsk mardröm. Att HV aldrig kommer få tillbaka sin fenomentala målvakt, att han aldrig kommer komma hem hit till Jönköping, att aldrig mer se honom nere på stan. Det märks i hela Jönköping att en legend är borta. Även om man inte kände honom, så var han ändå en sån stor profil för jkpg.. Alla svenskaflaggor är på halvstång och alla ljus tända i rondellen uppe vid Kinnarps. Och förstås utanför Kinnarps, vid minnesplatsen för Stefan.
På lördag skulle det vara HV-dagen här, men nu istället är det Stefan-dagen. Jag tycker att det känns oerhört viktigt för mig att gå dit och hedra honom.


(Om ni undrar varför jag inte skriver något om Spike är det för att jag tycker inte att det som händer just nu är värt att nämnas, vi har haft så mycket motgångar på det senaste så det känns inte kul att behöva skriva om det här..)


R.I.P.

Idag var den dagen då världens bästa hockeymålvakt omkom. Stefan Liv. Det var helt ofattbart när de bekräftade att Stefan var en av de som omkom i det ryska hockeylaget Lokomotiv Jaroslavl. Men utöver den fantastiska hockeyspelarn han var, så var han också en make och pappa. Skänker en stor tanke åt Stefans familj och vänner. Livet är allt bra orättvist..
HV71:s största och bästa målvakt någonsin.

Vila i frid


Söndag

Tiden går fort när man har kul! Flyttade äntligen ut Spike till Essis gård för en vecka sen. Han stormtrivs och har redan fått nya bästisar. Han har varit snäll och fin i ridningen fast det har varit nya miljöer varje dag. Det enda som har varit jobbigt är alla kossor som är runt omkring gården. Men det kommer han nog snart över :)
Idag hjälpte Essi oss och han blev riktigt fin. Får ju bara rida i skritt och galopp än så länge, men Samantha kommer på onsdag och då får vi hoppas på att jag får rida som vanligt igen!

Imorgon blir det Bashults gård med Essi och Acke, kulkul! Får inte glömma att ladda batteriet till kameran bara, heheh! :D

RSS 2.0