1/5 2012

Längesen jag skrev här.. Som ni antagligen har förstått så är inte det här med att blogga min grej. Men jag hade tänkt att jag skulle ge er en liten uppdatering om hur läget är.

Jag och Spike har tagit det lugnt i snart ett halvår, han var ju inte helt bra i höstas och efter det så har vi fortfarande inte kommit igång helt. Han har vilat en hel del i vintras, vilket har gjort gott både för honom och mig. Han har en annan arbetsvilja, är mycket piggare och väldigt positiv till allt. Egentligen så har han ju alltid varit det men nu är det med en glimt i ögat. :)
I ridningen då, vi har enbart jobbat med grunderna och jag har lagt fokus på att få upp känsligheten och bärigheten. Vi har haft en del bakslag i ridningen, men på senare tid så har det bara gått spikrakt uppåt. Vilket är kul!
De senaste veckorna har jag bara ridit och gått ut i skogen med honom, känns bra att ta en paus från ’’allvaret’’.

För övrigt så går Spike på diet. Har tagit bort allt kraftfoder förutom mineralerna. Istället för krafften så får han morötter när det är fodring, vilket han verkar uppskatta. ;)

Jag då?
Jag har varit sjuk i två veckor snart och min förkylning verkar inte alls ge sig. It sucks. Har dock börjat träna lite smått, powerwalkat några gånger både med och utan häst. Funderar på att skaffa gymkort men det får bli när jag är frisk!

På återseende!


RSS 2.0