Uppdatering om Spike

Han är helt frisk, men dock inte helt igång. De pass han har gått på banan så har han varit jättefin, hans gångarter har blivit mycket mer rörligare, har fått bättre svikt i steget och takten finns alltid där! Men eftersom han har fått ta det lugnt med vila och lite tömkörning i två månader så är det mycket av "grunderna" som inte sitter. Men det kommer så småningom :)
Det är Essi som har ridit på honom mest när han ska jobbas på banan, jag har inte alls haft någon motivation till ridning överhuvudtaget. Det beror endast på äckelvädret som varit och att träningsmöjligheterna är inget vidare just nu. Vill inte köra iväg honom till ett ridhus heller, då han ogillar att åka transport. (Shit vad man saknar ridhus när man inte har den lyxen på gården)

Spike är fortfarande oklippt, men kommer bli halvklippt till helgen! Finns ingen mening att helklippa när han går så lugnt som han faktiskt gör. Han ser ut som en björn, men vad mysig all den pälsen är! :* Har iallafall friserat honom den här veckan, klippt hovskägg, öronen, svansen och börjat tunna ur manen. Manen tar jag typ var tredje dag, den är så flygig(?) så man kan inte ta allt på en gång, då blir det bara värre än vad det var innan. haha!

Ps. Jag har tagit körkort ;) Tog det den 10nov, sjukt nice att ta bilen när man vill! :D Ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0