Tävling

Hallå :)

Igår var det tävling för vår del. Och jag är så himla nöjd över min lilla ponnyskrutt. Kan börja med att säga att det här var hans första borta tävling någonsin. Vi kom till tävlingsplatsen i god tid, för att få honom att lugna ner sig och vila lite före start. Han skötte sig galant, stod snällt och åt gräs vid transporten medan jag fikade bredvid honom.

Ridningen då, framridningen var väl inte den bästa. Proppfullt med hästar inne på framridningsbanan och dessutom flertal gamla tanter som verkligen inte kunde lämna fyrkantsspåret fast de skrittade. Irriterande! Fick hjälp av Essi, vilket var behövligt, han var spänd och riktigt pigg. Vilket inte är den bästa kombinationen med Spike.. Men som tur var så slappnade han av efter ett tag, inte helt men det var ändå så man fick kontakt med honom, hehe. Fick riktigt bra längningar och ryggninen satt fint.
Väl inne på banan, så blev han spänd igen. Vi tappade lite framåtbjudning och det blev inte riktigt det flytet som det var på framridningen. Misslyckades i ryggningen och längningarna. Vilket var väldigt synd, när man vet att han kan.. Men överlag så var det kalas för att vara första borta.
Resultatet då 64,21% och en 4:de placering. :') Min fina ponnyplutt ♥Fin min, haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0